personal trainer KOUVOLASSA, juuso mänttäri

Olen valmistunut personal traineriksi Trainer4You:lta syyskuussa 2014. Kuntokeskus Ykkösellä työskentelin marraskuusta 2013 vuoteen 2016 asti, kuntosaliohjauksien parissa. Koulutan itseäni säännöllisesti erilaisilla valmennukseen liittyvillä koulutuksilla. Viimeisimmät käymäni koulutukset ovat Jukka Rajalan Bodyweight Training Coach Level 1 & 2 -koulutus (2017), Jukka Rajalan Movement & Mobility Coach Level 1 & 2 -koulutus (2017),

Personal trainer työskentelyssäni hyödynnän laajaa anatomian tietämystäni, mihin alueisiin vaaditaan asennonhallintaa ja mihin enemmän liikkuvuutta. Pidän lihaskuntoharjoittelussa tärkeänä tehdä liikkeitä, joilla on suora vaikutus myös arkeen. Lihaskuntoharjottelu ei tarkoita vain kuntosalilla toteutettavaa harjoittelua, vaan se voidaan myös tehdä esim. kehonpainolla. Tilanteen mukaan lähdetään etenemään sopivan haastavin liikkein, josta siirrytään koko ajan askel kerrallaan ylemmäs.

Lihashuolto on isossa roolissa valmennuksissani. Valitettavan useasti nostetaan harjoitusmääriä, mutta lihashuolto pysyy ennallaan tai jopa määrällisesti laskee. Ohjaan sinua omatoimisessa lihashuollossa, joihin sisältyy esim. aktiivinen venyttely, putkirullaus ja vaihtolämpöhoidot. Omatoiminen lihashuolto on kaiken perusta, johon voidaan lisätä passiivista kehonhuoltoa esim. hierontaa.

Valmentajana pyrin luomaan ilmapiirin, jossa asiakas kokee olonsa turvalliseksi ja uskaltaa kokeilla rajojaan, jolloin oppiminen ja kehittyminen mahdollistuvat.

Personal training - palvelut löydät yläpalkista "Hinnasto".