Personal training paketit

ALKUTAPAAMINEN

Alkutapaaminen on ilmainen noin 45 minuuttia kestävä tuokio personal trainerin kanssa. Selvitämme tavoitteitasi ja taustaasi. Tarkoituksena löytää juuri sinulle sopiva valmennuspaketti. Alkutapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Varaa aika alkutapaamiseen sähköpostin kautta tai soittamalla numeroon 040 542 7866!


RAUTAINEN RYHMÄ

Ryhmäliikuntaa juuri teidän porukalle rakennetulla kokonaisuudella. Miltä kuulostaisi virkistävä taukojumppa kesken työpäivän rikkomaan perus arkea? Porukalla leikkimielistä kisailua, vaikka synttäreille tai pikkujouluihin? Ryhmä voidaan toivotuksien mukaan toteuttaa niin ulkona kuin sisälläkin. Rautaisen olon työkalupakista löytyy esim. kehonpainoharjoittelua, liikkuvuusharjoittelua, movement-harjoittelua, juoksua, kiertoharjoittelua jne.

alk. 89 € / pyydä tarjous

RAUTAINEN MINÄ

Haaveiletko energisestä olosta ja nautinnollisesta liikkumisesta? Yksilövalmennuksessa kartoitetaan tavoitteesi ja lähtötilanteesi sekä rakennetaan valmennuskokonaisuus, jonka mielelläsi omaksut osaksi elämääsi. Jos esim. kuntosaliharjoittelu ei ole sinun juttusi, ei tehdä siitä ongelmaa vaan etsitään oma lajisi.

alk. 199 € /kk valmennuspaketin keston mukaan


RAVINTOVALMENNUS

Oletko hukassa nykypäivän ravintoviidakossa? Joka suunnasta tulee erilaisia ravintovinkkejä etkä tiedä mihin liaaniin tarttuisit. Käydään yhdessä läpi ravintotilannettasi ja rakennetaan arkeesi sulautuva kokonaisuus.

alk. 99 € / pyydä tarjous