ravintovalmennus

ALKUTAPAAMINEN

Alkutapaaminen on ilmainen noin 45 minuuttia kestävä tuokio personal trainerin kanssa. Selvitämme tavoitteitasi ja taustaasi. Tarkoituksena löytää juuri sinulle sopiva valmennuspaketti. Alkutapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Varaa aika alkutapaamiseen sähköpostin kautta tai soittamalla numeroon 040 542 7866!

Terveellisen ruokavalion noudattaminen ei tarvitse olla itsensä piinaamista. Painonpudotuksessa lähdetään useasti liikkeelle liian niukalla energiansaannilla ja seinä tulee nopeasti vastaan. Jos muutokset ovat heti liian suuria, niitä voi olla haastava noudattaa. Painonpudotukseen ei kannata lähteä liikkeelle ajatuksella "suoritus pisteestä A pisteeseen B". Jos mietimme vain muutosta suorituksena, harvoin saamme luotua mitään pysyvää.

Ravintoneuvonta 75€

Ravintoneuvonta tapaaminen (60min), jossa käydään läpi asiakkaan tilannetta ja annetaan tarvittavia ohjeita tilanteeseen liittyen. Varaa aika sähköpostin kautta tai soittamalla 040 542 7866.

Ravintovalmennus 3kk 99€/kk

Valmennus soveltuu henkilölle, joka on kyllästynyt pikadieetteihin ja haluaa pysyvää muutosta ruokailutottumuksiinsa. Valmennuksen tavoitteena on löytää ruokailutottumukset, jotka saadaan pysyviksi, huomioiden yksilöllisyys.

Sisältö: 4 tapaamista (45min kerta)

  • Ruokapäiväkirjan täyttö + analysointi
  • Ruokavalio-ohjeet asteittain
  • Yksilöllisyyden huomioiminen
  • Konkreettiset esimerkit (esim. ruokakaupassa käynti)
  • Sähköpostituki