top of page
Personal Trainer Kouvola

Liikuntavalmennus

PERSONAL TRAINING

YLEISTÄ TIETOA

Personal training on yksilöllinen ja tehokas tapa saavuttaa haluttu kunto- ja terveystaso, sillä se tarjoaa asiakkaille henkilökohtaista ja personoitua ohjausta sekä valmennusta.

 

Alkutapaaminen on ilmainen ja noin 45 minuuttia kestävä - käydään yhdessä läpi tavoitteesi, taustasi ja aiemmat kokemukset liikunnasta. Tämä auttaa löytämään juuri sinulle sopivan valmennuspaketin, joka huomioi yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.

Henkilökohtasen valmennuksen etuja ovat muun muassa se, että se auttaa saavuttamaan tavoitteet tehokkaammin ja turvallisemmin kuin yksin harjoitellessa. Personal trainer -ohjaukseni alaisena tekniikkasi paranee ja treenistä saadaan enemmän irti. Personal trainingin avulla voi myös välttää loukkaantumisia ja ylikuntoa, sillä valmentajanasi autan sinua pitämään harjoittelun tasapainoisena ja sopivana kunto- ja tavoitetasosi mukaan.

Ohjauksiini on saatavilla yhdistelmänä myös ravintovalmennusta, joka auttaa sinua saavuttamaan paremman terveyden ja kunnon. Ravintovalmennuksen avulla opit liikkumisen lisäksi myös syömään oikein ja terveellisesti, mikä edistää painonhallintaa, lisää energisyyttä ja auttaa välttämään monia sairauksia.

 

Tarjoan personal training -palveluita Kouvolassa myös ryhmille. Ryhmässä treenaaminen lisää motivaatiota ja antaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea.

DSC_2404_659x.jpg

Palvelut

RAUTAINEN RYHMÄ ALK. 89€ / kk

Tarjoamme ryhmäliikuntaa, joka on suunniteltu juuri teidän porukalle sopivaksi ja yksilöllisesti räätälöitynä. Olipa kyseessä taukojumppa kesken työpäivän, virkistävä liikuntahetki työporukan kanssa tai leikkimielinen kisailu synttäreillä tai pikkujouluissa, meiltä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja kaikkiin liikunnallisiin tarpeisiin. Ryhmäliikunta voidaan toteuttaa toiveiden mukaisesti sisätiloissa tai ulkona, ja meidän "Rautaisen Olon -työkalupakistamme" löytyy esimerkiksi kehonpainoharjoittelua, liikkuvuusharjoittelua, movement-harjoittelua, juoksua, kiertoharjoittelua ja paljon muuta.

Ryhmäliikunnalla on monia etuja, kuten yhteishenkeä ja tiimihenkeä kasvattava vaikutus sekä se, että se antaa mahdollisuuden yhdessä tekemiseen ja elämyksiin. Ryhmäliikunta on myös erinomainen tapa lisätä liikunnan iloa ja motivaatiota, sillä yhdessä tekeminen tuo mukanaan positiivista sosiaalista painetta ja kannustusta. Ryhmäliikunta tarjoaa myös monipuolisia vaihtoehtoja eri tyyppisille liikkujille ja tavoitteille, joten jokainen löytää varmasti omaan tyyliinsä sopivan harjoituksen. Tule rohkeasti kokeilemaan ja löytämään ryhmäliikuntamuodot, jotka sopivat juuri sinulle ja porukallesi parhaiten.

RAUTAINEN MINÄ ALK. 199€ / kk

Tavoitteenasi energinen olo ja nautinnollinen liikkuminen? Yksilöllinen personal training -valmennus auttaa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Yksilöllisesti räätälöity valmennuskokonaisuus perustuu lähtötilanteesi ja tavoitteittesi kartoittamiseen. Haluamme, että valmennus on osa elämääsi ja siitä tulee sinulle mieluinen tapa liikkua.

Personal training -valmennuksen avulla sinun ei tarvitse tyytyä liikuntamuotoihin, jotka eivät sovi juuri sinulle. Keskitymme löytämään oman lajisi ja liikuntamuodon, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Vaikka kuntosaliharjoittelu ei olisi sinun juttusi, emme tee siitä ongelmaa, sillä jokaiselle löytyy oma tapa liikkua.

Yksilöllinen personal training -valmennus tarjoaa monia etuja. Yksi suurimmista eduista on, että voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Personal trainerin ammattitaito ja kokemus auttavat sinua kehittämään oikeita liiketekniikoita ja -tapoja, jotka ovat turvallisia ja tehokkaita. Personal trainer auttaa sinua myös pysymään motivoituneena ja sitoutuneena tavoitteisiisi, mikä johtaa parempiin tuloksiin. Lisäksi yksilöllinen valmennus antaa sinulle henkilökohtaista huomiota ja ohjausta, mikä auttaa sinua kehittämään omia vahvuuksiasi ja korjaamaan heikkouksia.

Lähde rohkeasti mukaan yksilölliseen personal training -valmennukseen Kouvolassa ja löydä juuri sinulle sopiva tapa liikkua ja saavuttaa tavoitteesi.

RAVINTOVALMENNUS ALK. 99 €

Onko nykypäivän ravintoviidakko hämmentävä? Vaikeaa erottaa, mikä ravinto on hyödyllistä ja mikä ei? Ei hätää, voit hyödyntää ravintovalmennuksemme tarjoamia etuja. Henkilökohtaisessa ravintovalmennuksessa käydään läpi ravintotottumuksesi ja arkesi, jotta voimme yhdessä rakentaa kestävän ja terveellisen ravitsemuskokonaisuuden.

Nykyajan kiireisessä elämässä voi olla haastavaa löytää aikaa ja energiaa terveellisen ja monipuolisen ravitsemuksen ylläpitämiseen. Ravintovalmentajan ammattitaito ja kokemus auttavat sinua löytämään juuri sinun kehollesi sopivan ravintokokonaisuuden, joka sulautuu helposti osaksi arkeasi. Ravintovalmentaja auttaa sinua löytämään oikean balanssin ravintoaineiden ja makroravinteiden välillä, jotta saat kaikki tarvitsemasi ravintoaineet tasapainoisesti.

Ravintovalmennuksen avulla voit saada monia etuja. Yksi suurimmista eduista on terveellisempi ja tasapainoisempi ravitsemus, mikä voi parantaa energisyyttäsi ja elämänlaatuasi. Lisäksi ravintovalmentaja auttaa sinua kehittämään henkilökohtaisia ravitsemustaitojasi ja tarjoaa tukea ja ohjausta, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

Ota askel kohti terveellisempää ravitsemusta ja parempaa elämänlaatua ravintovalmennuksen avulla. Yhdessä rakennamme kestävän ja terveellisen ravintokokonaisuuden, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

HARJOITUSOHJELMA

ALK. 159 €

1-jakoinen harjoitusohjelma 159€ 

Sis. yksilöllisen harjoitusohjelman ja tapaamisen (90 min)

2-jakoinen harjoitusohjelma 229€

Sis. yksilöllisen harjoitusohjelman ja 2 tapaamista (90 min + 60 min)

3-jakoinen harjoitusohjelma 289€

Sis. yksilöllisen harjoitusohjelman ja 3 tapaamista (90 min + 60 min + 60min)

Tehdään yhdessä
olostasi rautainen.

Varaa aika alkutapaamiseen sähköpostitse tai puhelimitse.

bottom of page