top of page

JUUSO MÄNTTÄRI

Personal Trainer Kouvola

RAUTAINEN OLO

Etsitään yhdessä sinun

Rautainen olosi.

IMG_1569.png

Hei, olen Juuso! Olen kokenut hieroja ja personal trainer, jonka erityisosaamisena on manuaaliterapia ja lihaskuntoharjoittelu. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Lahden hierojakoulusta vuonna 2015, ja olen sen jälkeen auttanut sekä ammattiurheilijoita että kuntoilijoita saavuttamaan paremman hyvinvoinnin.

Aloitan jokaisen hoidon henkilökohtaisella kartoituksella, jossa otan huomioon asiakkaan taustan ja tarpeet. Työkalupakistani löytyy monipuolisia tekniikoita, kuten mobilisoiva hieronta, nivelkäsittelyt ja pehmytkudosten venytykset.

Lisäksi toimin personal trainerina, hyödyntäen laajaa anatomian tuntemustani valmennuksissani. Suunnittelen harjoitukset niin, että ne tukevat arkielämää, eivätkä keskity pelkästään kuntosaliharjoitteluun. Opastan asiakkaitani myös lihashuollon tärkeydessä ja annan vinkkejä omatoimiseen huoltoon, kuten aktiiviseen venyttelyyn ja putkirullaukseen.

Valmistuin personal traineriksi Trainer4You:lta syyskuussa 2014. Olen työskennellyt kuntokeskus Ykkösellä kuntosaliohjaajana vuosina 2013-2016 ja jatkanut kouluttautumista erilaisilla valmennuskursseilla. Pyrin luomaan asiakkaille turvallisen ja innostavan ilmapiirin, jossa oppiminen ja kehittyminen on mahdollista.

Hoitotiloissani käytän ainoastaan 100% vegaanisia ja eläinkokeettomia tuotteita. Tavoitteenani on tarjota mukava ja turvallinen ympäristö, jossa asiakkaat voivat saavuttaa omat tavoitteensa. Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista hierojaa tai personal traineria, tervetuloa tutustumaan palveluihini ja löytämään oman Rautaisen Olosi!

bottom of page